Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Thirrje për Propozime - Ri integrimi ekonomik për persona të riatdhesuar dhe të huaj

Caritas
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Thirrje për propozime - Ri-integrimi ekonomik për persona të riatdhesuar dhe të huaj

Kliko këtu për gjuhën Shqipe
Kliko këtu për gjuhën Angleze
Kliko këtu për gjuhën Serbe

Afati i fundit i aplikimit: 13.12.2022

Shikime 1,738
Kategoria
Skadon 13/12/22 (12 ditë)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management