Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Shitëse (2)

Schafer
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SCHAFER – ALBI MALL-PRISHTINE

Nr I tel : 044-139-122

POZITA : 2- SHITËSE

Përshkrimi i detyrave të punës :

-Menaxhimi i klienteve dhe shitja ditore 

-Renditja e mallit në dycan sipas rregullave

-Mirëpritja e konsumatoreve 

-Përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve 

-Mban dycanin të pastër 

-Përcjell rregullat e dycanit dhe menaxhmentit 

-Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti 

-Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë

Aftësitë e nevojshme :

- Të jetë i shoqërueshëm 

- Të jetë stabil dhe në harmoni me rregullat 

- Të pranon menaxhimin dhe orientimin 

- Të jetë i gatshëm të punoj në ekip 

- Të jetë i gatshëm të punojë orë shtesë ( Nëse kërkohet ) 

-Të njohë së paku një gjuhë të huaj

Kualifikimet :

Shkollimi i mesëm apo Bachelor 

Trajnimet shtesë dhe përvoja në shitje kanë përparësi. 

Të interesurat mund të dërgojne CV ( Resume ) dhe nje fotografi përmes:
Email: a.hajdari@magmahouse.com

Shikime 1,736
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/12/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management