Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Graphic Designer (3), Cameraman / Video Editor

Publico Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

publico.group@gmail.com

Shikime 1,516
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 23/12/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management