Speeex shpk

Agjent Marketingu / Operator Telefonik

	 	 

Speeex Sh.p.k me seli ne Prishtine, Rr. UCK nr. 208 shpall konkurs për pozitën Agjent Marketingu/Operator telefonik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për ofrimin e shërbimeve cilësore tek klientët
 • Pranimin e telefonatave/kërkesave të klientëve në mënyrë efektive
 • Realizimin e telefonatave sipas kërkesave të projektit dhe menaxhmentit Ofrimi i informacionit mbi produktet dhe shërbimet ndaj klientëve
 • Adresimin e shqetësimeve apo kërkesat e klientëve tek departamentet përkatëse
 • Ofrimin e konsulences/këshillimit të vazhdueshëm përmes telefonit për produktet/shërbimet përkatëse të kompanisë dhe partnereve të kompanisë.
 • Dokumentoni të gjithë informacionin e telefonatave sipas procedurave standarde të projektit. I gatshëm të punoj në grup dhe koordinim të punëve me të tjeret.
 • Përpunim të e-mail-ve dhe telefonatave. Jeni fleksibil dhe komunikativ.

Aftësitë e nëvojshme:

 • Njohja e gjuhës gjermane, italiane apo frenge Njohja e perdorimit te Microsoft Office
 • Të ketë aftësi të larta komunikuese në të folur dhe të shkruar
 • Vetë iniciativë, i gatshëm për të mësuar, dhe aftesi për punë ekipore. Ju pëlqen te flisni në telefon
 • Jeni një person i motivuar dhe i përkushtuar.

Ne ju ofrojmë:

Kushte të mira sociale

Mjedis të shkelqyer të punës Trajnime

Orar fleksibil

CV tuaj mund të dergoni ne E-mail: hr@speeex.com ose të kontaktoni direkt në numrin: 049/491-649

TAGS: Speeex shpk, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1528
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC