Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Roje Fizike (Sigurim)

Docman LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania "Docman Shpk" shpallë konkurs për vende të lira pune:

Pozita: Roje Fizike (Sigurim)

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidati:

  • Të ketë të përfunduar minimum shkollën e mesme (Diploma);
  • Mos të jetë i dënuar apo i ndjekur penalisht (Vërtetim nga Policia dhe Gjykata);        
  • Aftësi për të punuar me orar fleksibil;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

Lokacioni: Konjuh/Lipjan (Magjistralja Prishtinë-Shkup, km.12)

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë përmes postës elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: info@docman-ks.com , fizikisht në zyrën e kompanisë në adresën: Magjistralja Prishtinë-Shkup, km.12, Konjuh/Lipjan (te rrethi i QMI-së), apo në numrin e telefonit: +383 49 290 100.

Afati për aplikim mbetet i hapur deri me datën 30.11.2022.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management