Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent e Shitjes

Neon Paints
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania "N.T.SH NEON"

Ka ardhur koha qe te ndryshosh fatin tend dhe te fitosh eksperince te re me standarde bashkekohore duke iu bashkuar kompanise tone.
Eja dhe apliko per AGJENT SHITJE qe te arrish aty ku deshiron çdokush.
Kompania jone meret me tregtimin e ngjyrave te ndryshme ujore dhe vajore, fasada te te gjitha llojeve, llaqe te ndryshme, rifinitura etj.

Kushtet per AGJENT SHITJE:
Mosha 25-40 vjeç.
Te kete patent shoferi.
Te kete te mbaruar se paku shkollen e mesme.
Te jete i afte per te punuar ne grup.
Kushtet e punes jane te kenaqshme.

Te gjithe te interesuarit mund te na dergojne CV dhe leter motivuese ne emailin neonkosove@hotmail.com
Ju deshirojme suksese!
www.neon.al

Shikime 1,729
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 23/12/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management