Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Radio Evropa e Lirë hap konkurs për Menaxher/e të Mediave Digjitale në byronë në Prishtinë.
 
Kandidati/ja kërkohet që të ketë diplomë Bachelor në gazetari apo në ndonjë fushë të ngjashme, si dhe përvojë pune në një mjedis shumëkulturor dhe shumëkombësh.
 
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, në këtë adresë mund t'i shikoni procedurat e aplikimit: https://www.rferl.org/jobs/detail/BSSB053-2201.html 
 

Shikime 1,679
Kategoria Gazetari, Shtyp & Media
Skadon 23/12/22 (22 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management