Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Manipulator të Makinave të Prodhimit (2), Punëtor Fizik (3)

IMN SHPK
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Në bazë të nevojës tonë të brendshme, kompania IMN Tulltorja sh.pk. shpall konkurs pune ne keto pozita:

(2) pozite: Manipulator te makinave te prodhimit

(3) pozita: Punetor fizik

Perveç pages neto, kompania ua siguron transportin brenda regjionit te Prizrenit dhe nje shujt ushqimore.

Të gjithë kandidatet e interesuar duhet të aplikojnë fizikisht në zyrën e Burimeve Njerëzore, në selinë e kompanisë ne Landovicë, afati i konkursit  zgjatë 30 ditë, nga data e publikimit të tij.

 

Verejtje:
Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të ftohen për intervistë.

web: www.tulltorja.com

info@tulltorja.com

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management