1

Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit

Ruaj
KRU “Gjakova” SH.A
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

www.kru-gjakova.com

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 22/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet