Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Infermier te Pergjithshem (15), Teknik te Rentgenit (4)

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK)
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

PËRSHKRIMI

Shikime 1,528
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management