1
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“HRC Kosova” është kompani e specializuar e cila ofron shërbime të Rekrutimit dhe Burimeve Njerëzore.

“HRC KOSOVA” në emër të klientit të saj, një nga kompanitë më prestigjioze në industrinë e ndriqimit e cila është lidere në shitjen e materialeve elektrike me shumicë dhe pakicë në Kosovë dhe në tregun ndërkombëtar me lokacion në Prizren, po kërkon të rekrutojë:

Asistent/e Marketingu

Përshkim i pozitës

Jemi në kërkim të një Asistent/e Marketingu, që është e fiksuar pas detajeve, e cila ka një sy kritik dhe bënë kontrollin e të gjitha detajeve të produkteve në broshura, paketime dhe media sociale.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bënë kontrollin e të gjitha detajeve të produkteve në broshura, paketime dhe produkte;
 • Kujdeset nëse krijimi i dizajneve ka një impakt vizual dhe në përputhje me kërkesat;
 • Ndihmon ekipen e marketingut në organizimin e projekteve të ndryshme;
 • Ndihmon në përshkrimin e produteve (content);
 • Hartoni dhe postoni përmbajtjen e produkteve;
 • Korrigjoni dhe modifikoni postimet e blogut përpara publikimit;
 • Ndihmon ekipen në përgaditjen e promocionet ditore, javore dhe mujore;
 • Kontribuon në dizajnim të produktit, pozicionimin e tyre dhe përcaktimin e mënyrës së shitjës;

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme:

 • Diplomë Universiteti (e preferueshme në Fushën e Marketingut);
 • Të ketë eksperiencë në punë të ngjajshme;
 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, njohuri të programeve për dizajnim Corel Draw, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator dhe pakos së Microsoft Office;
 • Njohuri të gjuhës Angleze;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe menaxhimit të kohës;
 • Të ketë sy të mprehtë për estetikën dhe detaje;
 • Të ketë shpirt ekipor dhe vetiniciative;
 • Të posedojë patente shofer. Kategoraia B
 • Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi.

Ne ofrojmë:

 • Pagë konkuruese
 • Shujtë ditore
 • Ambient shumë të mirë të punës
 • Mundësi për zhvillim dhe avancim.

Dokumentet e kërkuara:

 • CV
 • Çdo dokumentacion i cili dëshmon aftësitë dhe shkathtësitë e kërkuara për punë.

Vërejtje: Luten të aplikojnë vetëm kandidatët që seriozisht i plotësojnë kushtet e sipërshënuara.

CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse dërgoni në emailin: apliko@portalpune-hrkosova.com

Në “subject” ju lutem shënoni titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Asistent/e Marketingu).

Konkursi do jetë i hapur deri me datë 15 dhjetor 2022.

Shikime 5,698
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 15/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management