Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Agjent/e Shitës/e, Menaxher i Shitjes, Komercialist/e, Agjent/e Shitës/e në Terren

Velas & Tina
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Velas & Tina Company SHPK është kompani e themeluar në vitin 2006, e cila merret me importimin dhe distribuimin e pjesëve këmbyese të veturave.
 
Agjent Shitës/e 
Detyrat:
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave të ndryshme
  • Kontaktim dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Shitja e produkteve të ndryshme përmes programit të punës
 
Kriteret:
  •Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve
   •Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
   • Të njoh programet bazë kompjuterike
  
Menaxher i shitjes
Detyrat:
   •Menaxhimi i shitjes
   •Menaxhimi i stafit
   •Menaxhimi i pikave të shitjes
Kriteret:
    • Përvojë menaxheriale në shitje
    • Aftësi bazë kompjuterike
    • Aftësi të mira komunikimi
    • Përvojë në industrinë e limarisë

Komercialist/e
Detyrat:
     • Mbikqyrja e pikave të shitjes
Kriteret:
     • Përvojë si komercialist i shitjes

Agjent Shitës në Terren
Detyrat:
  • Prezantimi i produkteve dhe ofertave të ndryshme
  • Kontaktim dhe ofertimi i klientëve të ri
  • Shitja e produkteve të ndryshme përmes programit të punës
 
Kriteret:
  •Preferohet të ketë eksperiencë të mëparshme në fushën e shitjeve
   •Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese
   • Të njoh programet bazë kompjuterike
 
Aplikantët të na dërgojnë CV-në në email-in 1rigonb@gmail.com apo për më shumë detaje të ma kontaktojnë në numrin tonë të telefonit 044 800 807
 
 

Shikime 4,086
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/12/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management