Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Operator i Mbikëqyrjes Elektronike/Video Vëzhgimit


 

  • Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopja e letërnjoftimit
  • Certifikatën shëndetësore
  • Certifikatën që nuk jeni nën hetime nga Gjykata
  • Vërtetimin se nuk keni dosje penale nga Policia.
  • Certifikatën që dëshmon se nuk është marrë zotësia e veprimit

Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security)

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin hr@besasecurity.com te rubrika SUBJEKT të cekët

Emri, mbiemri dhe pozita për të cilën aplikoni.

Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Marte, 06 Dhjetor 2022, ora 17:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049/964-618

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management