1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Sixt Rent a Car me adresë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës shpall konkurs për:

 • 2 Rental Agent ( Agjente te rentes)

Detyrat:

 • Marrja me kërkesat e klientëve rreth rezervimeve dhe çmimeve te veturave.
 • Shpjegimi rreth disponueshmerise se veturave se bashku dhe kostos se rentes.
 • Plotesimi i dokumenteve te nevojshme dhe pranimi I pageses nga klienti.
 • Kontrollimi i rezervimeve ne baza ditore dhe pergaditja e veturave per ato rezervime.

Kushtet per aplikim:

 • Pervoje pune se paku 1 vite me klient, (perparesi kane te gjithe ata qe kane punuar ne recepcion, hoteleri).
 • Njohja e gjuhes angleze.
 • Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira komunikuese.
 • Te jete i gatshme te punoj me orar fleksibil.

Benefitet:

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Trajnime jashte vendit.
 • Paga bruto 500.35 EUR + ushqimi

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen agskosovo@gmail.com

dhe shenoni poziten qe aplikon.

Afati i dorëzimit të CV është data 15 dhjetor 2022 

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet