Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Recepsionist/e (Ndërrimi i natës)

Venus Hotel
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

1.Pozita : Recepsionist/e  (Ndërrimi i natës)

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat
 • Bashkëpunon me stafin
 • Monitoron vizitorët në hotel
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit

Kriteret:

 • Njohja e gjuhës angleze obligative
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)
 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës
 • Aftësitë administrative

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në,  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com , ose fizikisht në Venus Hotel (Magjistralja Prishtinë-Lipjan).

Shikime 3,749
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 22/12/22 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management