Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Vozitësa Autobusi (7), Punëtor Fizik, Autolarës

Sh.A. Autotransporti Obiliq
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
sh.a.
Nr._________
Më:21.11.2022
Obiliq
 
Në bazë të nevojave të Autotransportiti sh.a.  me dt.21.11.2022 vendosi të publikojë këtë:
  SHPALLJE
          PËR PLOTËSIMIN E VENDEVE TË PUNËS:
 
- Shtatë (7)  vozitësa autobusi,
- Një (1) punëtor fizik dhe
- Një (1) autolarës.
- Vozitësat kërkohen për relacionet: Kërpimeh-KEK, Barilevë-KEK, Besi-KEK, Bardhosh – KEK, Bregu i Diellit-KEK, Henc-KEK dhe  Rufc-KEK, 
 
Kushtet e parapara: 
  • Patent shoferin (kopje) kategorin “D”
  • Të jetë banorë i përhershëm i Kosovës (përparësi kanë banorët që kanë piken e nisjes afër)
  • Letërnjoftimi kopje,
  • Diplomën  për shkollen e kryer,
  • Referencën
  • Çertifikatën nënhetime.
Aplikimet mund të bëhen në zyrën e Autotransportit sh.a. Dardhishtë Obiliq, Rr.Ali Maloku Nr.212 nga ora 7:00 h. – 14:30h.
Apo në Email: autotransporti2006@gmail.com
Konkursi mbetet i hapur  deri me dt.28.11.2022

Shikime 1,592
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management