Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Roje Fizike (Sigurim) (10)

International Security Association
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e sigurimit “International Security Association” shpallë konkurs për vende të lira pune:

Pozita: Roje Fizike (Sigurim)- 10 Persona

Dokumentet & Kualifikimet e kërkuara bazike:
  • Certifikata e te kaluares kriminale (Policia)
  • Certifikata qe nuk je nen hetime (Gjykata)
  • Diploma e shkolles se mesme
  • Aftesi per te punuar nen presion dhe me orar fleksibil.

Lokacioni: Rruga "Ismajl Qemajli" 138 Lagjja Arbëria Prishtinë

Mënyra e Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:   +383 43 70 70 80  apo ne emailin info@securityisa.org

 

 

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management