A&M Mega Store

Menaxher/e i/e Dyqanit

	 	 

A&M MEGA STORE hap vend të lirë pune për:

 • Pozita e kërkuar: Menaxher i Dyqanit,
 • Vendi i punës: Ferizaj / Qendra “The Village - Shopping and Fun”
 • Data e aplikimit: 26/04/2019 deri 17/05/2019

       Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për zhvillimin, harmonizimin, administrimin, mbikëqyrjen dhe menaxhimin e punës në Dyqan;
 • Formulon dhe implementon strategji për funksionim të departamentëve/sektorëve me qëllim të rritjes së efikasitetit dhe arritjes së objektivave;
 • Koordinon dhe monitoron në baza ditore punën e departamentëve/sektorëve të ndryshme të shitjes në Dyqan;
 • Propozon apo organizon strategji marketing për produktet e kompanisë përfshirë kampanjat dhe shitjet promocionale;
 • Mbanë përgjegjesi Financiare në arketimin e të hyrave nga shitja;
 • Mbanë përgjegjësi për stokun në dyqan duke e menaxhuar përmes kontrollit periodik dhe regjistrimit vjetor;
 • Detyra tjera që mund të caktohën nga ana e menaxhmentit të Kompanisë.

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

 • Diplomë Universitare – Drejtimet e preferuara: Ekonomik dhe Administrim Biznesi;
 • Përvojë pune paraprake 2 vite në menaxhim/udhëheqje;
 • Të ketë njohuri të programeve Microsoft Office (Excel/Word/PPT);
 • Shkathtësi në menaxhimin e kohës, caktimin e prioriteteve ditore-javore;
 • Aftësi ndërpersonale për të menaxhuar stafin dhe për të punuar si pjesë e një ekipe në zgjidhjen e problemeve;
 • Aftësi të shkelqyera në transmetim dhe delegim të detyrave;
 • Shkathtësi komunikuese, negociuese dhe paraqitje profesionale;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryërje të dëtyres, përmbushjes së planit;
 • Gatishmëri të punoj, të veprojë dhe të gjykojë drejtë në situata më presion të shtuar.

MËNYRA E APLIKIMIT:

 • Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, referenca, letërmotivimi, dëshmi mbi kualifikimin dhe trajnimet në email:puno@am-megastore.com
 • Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita e aplikimit dhe Qyteti.

TAGS: A&M Store, FerizajKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3603
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC