Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:

1 MERCHANDISER

Kandidatët dhe kandidatet për këtë pozitë duhët të kenë vendbanimin në qytetin e Prishtines dhe rrethinës së Prishtinës.Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Pozicionimi i produkteve në kategori në përputhje me parimet e përcaktuara dhe parimeve të dukshmërisë dhe disponueshmërisë;
 • Plotësimi dhe mirëmbajtja e stokut optimal në raft në lidhje me standardet FEFO, kujdesi për cilësinë e produktit (jetëgjatësinë) dhe pamjen e hapësirës së ekspozuar të produkteve;
 • Mbajtja e regjistrave dhe raportimi për artikujt jashtë stokut (OOS);
 • Vendosja dhe mirëmbajtja e POS materialeve për të përmirësuar dukshmërinë dhe për të rritur produktivitetin;
 • Zbatimi dhe koordinimi i aktiviteteve të dakorduara të marketingut (pozicionet dytësore, komunikimi i ofertave speciale);
 • Monitorimi i aktiviteteve të produkteve;
 • Vendosja, kontrolli i cmimeve dhe raportimi i parregullsive të mundshme;
 • Planifikon dhe menaxhon oraret e vizitave së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit;
 • Përgadit dhe paraqet raporte dhe të dhënat e arriturave në baza javore dhe mujore;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit hartojn dhe zhvillon strategji për të rritur pjesëmarrjën e produkteve të kompanisë në treg;

______________________________________________________________

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë e Shkollës së Mesme;
 • Përvojë pune minimum 2-3 vite si Merchandiser/e në produkte Ushqimore dhe Pijeve si ato të ftohta (Frigorifera dhe Friza) dhe produkteve të raftave.
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni  

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 05 Dhjetor 2022 ora 17:00.

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line",  dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemër - CV).

Shikime 2,106
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/12/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management