Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:

1 PËRFAQËSUES/E MJEKËSOR/E

Lokacioni i Zyreve NELT L.L.C: Lipjan

Kandidati duhet të jetë me vendbanim në rajonin e Dukagjinit

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aranzhimi i takimeve me mjekë dhe farmacistë për të krijuar marrëdhënie të mira dypalëshe;
 • Bën prezantimin e produkteve farmaceutike dhe parafarmaceutike para mjekëve, farmacistëve dhe stafit mjekësor në klinika të ndryshme dhe barnatore;
 • Përcaktimi i propozimeve për përmirësimin e strategjive të biznesit në vendin e punës;
 • Është përgjegjës/e për arritjen e objektivave dhe planeve të shitjes, që përcaktohen nga Menaxheri/ja i/e Departamentit;
 • Planifikon dhe menaxhon oraret e vizitave së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit;
 • Përgadit dhe paraqet raportin e shitjës dhe të dhënat e arriturave në baza javore dhe mujore;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Së bashku me Menaxherin/ën e Departamentit hartojnë dhe zhvillojnë strategji për të rritur pjesëmarrjën e produkteve të kompanisë në treg;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diplomë Universitare në fushën e Farmacisë/Mjekësisë.
 • Përvojë pune minimum 2 vite në promovim dhe prezantim të produkteve farmaceutike dhe/apo parafarmaceutike;
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate konsiderohet si përparësi;
 • Aftësi të shkëlqyera kompjuterike;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Si të Aplikoni

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 05 Dhjetor 2022 ora 17:00.

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line",  dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemri - CV).

Shikime 1,564
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/12/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management