Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita e hapur:

1 - Shitës Ambullantivë – Departamenti Farmacuetik

Kandidati duhet të jetë me vendbanim në rajonin e Dukagjinit

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Realizon qëllimet e shitjës duke prezentuar dhe promovuar asortimanin e produkteve në Barnatore dhe pikat e shitjës sipas udhëzimit të Menaxherit/es të Departamentit.
 • Siguron që produktet kanë ekspozim përkatës në pikat e shitjës.
 • Mbanë parasyesh veprimtarinë e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë trendet e tyre të çmimeve dhe qasjet.
 • Duhet të jetë një mendimtar strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, dhe aplikimin e praktikave të biznesit.
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribun në përpjekjet e ekipit.
 • Duhet të jetë i shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i aftë.

KUALIFIKIMET

 • Përvojë pune në shitje së paku 2 vite - Përvojë në shitje të produkteve Parafarmaceutike dhe Farmaceutike.
 • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjën e shitjës në rajonin në të cilin operon;
 • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;

 NELT Sh.P.K është një

Pozita e hapur:

1 - Shitës Ambullantivë – Departamenti Farmacuetik

Kandidati duhet të jetë me vendbanim në rajonin e Dukagjinit

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Realizon qëllimet e shitjës duke prezentuar dhe promovuar asortimanin e produkteve në Barnatore dhe pikat e shitjës sipas udhëzimit të Menaxherit/es të Departamentit.
 • Siguron që produktet kanë ekspozim përkatës në pikat e shitjës.
 • Mbanë parasyesh veprimtarinë e zhvillimit të biznesit dhe strategjinë e konkurrentëve, duke përfshirë trendet e tyre të çmimeve dhe qasjet.
 • Duhet të jetë një mendimtar strategjik, kureshtar, inovativ dhe kreativ me qëllim të krijimit të marrëdhënieve, rrjetit, dhe aplikimin e praktikave të biznesit.
 • Punon në mënyrë efektive në ekipe dhe tregon integritetin dhe ndershmërinë për të marrë pjesë dhe kontribun në përpjekjet e ekipit.
 • Duhet të jetë i shtyrë nga qëllimi, të ketë aftësi të mira organizative dhe administrimi në mënyrë që të menaxhojë vetë dhe të zhvillojë disiplinën dhe të jetë fleksibël dhe i aftë.

KUALIFIKIMET

 • Përvojë pune në shitje së paku 2 vite - Përvojë në shitje të produkteve Parafarmaceutike dhe Farmaceutike.
 • Shkathtësi komunikuese dhe negociuese;
 • Aftësi për të menaxhuar dhe kontrolluar rritjën e shitjës në rajonin në të cilin operon;
 • Aftësi të mira analitike dhe të menaxhimit të kohës;
 • Të posedojë Patent Shoferin - Kategoria B;
 • Shkathtësi kompjuterike në aplikacione të programeve (Microsoft Office);
 • Njohja e gjuhës Angleze apo Serbo-Kroate do të jetë përparësi;
 • Trajnime dhe Certifikime në fushën përkatëse janë përparësi;

 NELT Sh.P.K është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsidertë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 05 Dhjetor 2022 ora 17:00.

Të gjithë kandidatët që aplikojnë, ju lutemi shkruani pozicionin e punës për të cilin po aplikoni në pjesen "Subjet Line",  dhe CV tuaj me emër në formatin (Emri Mbiemri - CV).

Shikime 1,574
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/12/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management