Kontakti
Copyright ยฉ 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Trajnim - Menaxhimi i Burimeve Njerรซzore nรซ Biznese

Top Consulting
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Top Consulting organizon trajnimin 2 ditorë me titull:

“๐— ๐—˜๐—ก๐—”๐—ซ๐™ƒ๐™„๐™ˆ๐™„ ๐™„ ๐๐”๐‘๐ˆ๐Œ๐„๐—ฉ๐—˜ ๐๐‰๐„๐‘Ë๐™๐Ž๐‘๐„ ๐—กË ๐—•๐—œ๐—ญ๐—ก๐—˜๐—ฆ๐—˜

Datat: 13 & 14 Dhjetor 2022

๐—ข๐—ฟ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ: ๐Ÿญ๐Ÿฎ:๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐Ÿญ๐Ÿฒ:3๐Ÿฌ

Lokacioni: Prishtinë

Trajnimi është i bazuar në shembuj të shumtë praktik nga përvojat e ndryshme dhe me sfidat me të cilat ballafaqohen menaxherët, zyrtarët e burimeve njerëzore apo edhe të interesuarve të cilët duan të punojnë në këtë departament.

Temat që do të shtjellohen në këtë trajnim janë:

- Si bëhet planifikimi i fuqisë punëtore;

- Si organizohet një Plan i Orientimit për punëtorët e rinjë;

- Rekrutimi i stafit; (rekrutimi i brendshëm dhe i jashtëm);

- Si përgatitet një dosje e punëtorit;

- Vlerësimi i performancës së punëtorëve;

- Qendra e vlerësimit dhe roli i saj;

- Motivimi i stafit;

- Menaxhimi i konflikteve;

- Menaxhimi i shpërblimit;

- Përpilimi i kontratave të punës;

- Përpilimi i vendimeve të pushimeve, anexkontratave etj;

- Krijimi i strukturës organizative (organogrami);

- Mënyra e funksionimit të departamentit të Burimeve Njerëzore;

- Ndarja e detyrave dhe përgjegjësive të punëtorëve;

- Menaxhimi i pushimeve vjetore, specifike, etj;

- Përpilimi i rregulloreve të punës;

- Analiza e Ligjit të punës dhe zbatimi i tij në praktikë.

 

Çmimi i trajnimit është: 79 ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ, ku në çmim përfshihet edhe Certifikata e pjesëmarrjes si dhe materiali i trajnimit.

Ligjërues:

MSc. Liridon Alidemaj, CEO, Top Consulting

Profilin e trajnerit e keni në linkun: bit.ly/2Xu4YfP

๐—ฆ๐—ถ ๐˜ë ๐—ฎ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ธ๐—ผ๐—ป๐—ถ!

Të interesuarit mund ta rezervojnë vendin e tyre duke aplikuar përnes linkut: bit.ly/3U4cxCF apo përmes tel: +383 43 578 005

 

Shikime 4,087
Kategoria Burime Njerรซzore
Skadon 12/12/22 (2 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinรซ
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management