1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ukaj Home vende pune me standarde të larta profesionale dhe teknologji të avancuar .

 Ukaj Home Shpall konkurs për 5 vende pune

Adresa:Magj.Prishtinë-Ferizaj Km.8

 

1-Arkitekt/Arkitekte

Kriteret për pozitën Arkitekt:  

 • Përvojë pune në fushën e dizajnit dhe enterierit
 • Njohuri të softwerëve (Archicad,programeve tjera të vizualizimit)
 • Paraqitje profesionale
 • Shkathtësi ndërpersonale dhe komunikuese
 • Patent shofer kategoria B
 • Aftësi bashkëpunimi në punë grupore

 


1-Menaxher në sektorin e prodhimit

 Kriteret për pozitën Menaxher

 • Përvojë pune në fushën e caktuar
 • Shkathtësi te shkëlqyera ndërpersonale
 • Aftësi në vërejtjen e detajeve dhe  zhgjidhjen e problemeve

 


1-Punëtor  në prodhim  operator në CNC (sharrë)

Kriteret për pozitën CNC

 • Përvojë pune në CNC makineri të drurit
 • Njohja e gjuhës angleze dhe serbo-kroate është përparësi

 


2-Punëtor  në prodhim 

Kriteret për  pozitën punëtor në prodhim

 • Pervojë pune në fushën e industrisë së drurit
 • Aftësi bashkëpunimi në punë grupore

Te gjithë kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV-të e tyre në info@ukajhome.com

Për informata më të rëndesishme  mund të kontaktoni në numart në vijim:

Viber :+38344180340

Viber :+38344732096

 

 

 

Shikime 7,684
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 19/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management