Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Agjent/e i/e Shitjes


Përgjegjësitë e punës së agjent-es i shitjes:

  • Të bisedojë me klientët për të përcaktuar nevojat e akomodimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Këshillon klientët në lidhje me kërkesat e tyre;
  • Kontribon në përpjekjet e agjensionit për të përmbushur detyrat përkatëse sipas nevojës;
  • Koordinon takimet e stafit menaxhues të kompanisë dhe klientëve


Kualifikimet:

  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes;
  • Njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
  • Diplomë Bachelor në Ekonomi, Biznes ose fusha të ngjajshme;
  • Aftësi në gjuhë Angleze.


Dërgoni CV-n tuaj në titanrealestate2020@gmail.com apo kontaktoni në numrin  +38344666094
Data e fundit për aplikim: 30.11.2022

Shikime 3,556
Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management