Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Agjent/e të Shitjes (Gjilan, Viti, Kamenicë)

LG
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

AGJENT/E TË SHITJES 

Kompania jonë "LG" ofron pozitë pune "AGJENT/E TË SHITJES" për të gjithë të interesuarit : 

Kriteret : 

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin (Kategoria B) dhe vetur personale apo familjare që mund ta perdore për punë,
 • Prioritet kanë qiftet,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

Kushtet që ofrohen nga kompania : 

 • Page atraktive me standarde europiane,
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing,
 • Mundësi për avansim brenda kompanisë,
 • Trajnime profesionale, 
 • Orari i punes PART TIME & FULL TIME, 
 • Udhtime jashtë vendit papagesë çdo 3muaj,
 • Çdo 6muaj seminare botërore në motiv dhe eksperiencë të jashtëzakonshme, 
 • Tereni i punës rajoni GJILAN me rrethin.

TË GJITHE TË INTERESUARIT QË I PLOTËSOJNE KUSHTET E LARTË CEKURA MUNDË TË APLIKOJNË DUKE DERGUAR CV NË EMAIL punsohu.lg@gmail.com

+38344173990

+38349645762

Shikime 3,057
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 17/12/22 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan, Viti
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management