Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Kamariere, Shankiste

Çentro Food & Drink
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Restaurant Çentro Food & Drink shpallje nje vend pune per vajza për:

  • Kamariere
  • Shankiste

Cka kërkohet?

  • Preferohet te kete pervoje pune ne Gastronomi
  • Mosha 18-25 vjecare.

Detyrat e punes:
Sherbimi i klienteve, pagesat dhe punet percjellese te lokalit.

Të gjitha të interesuarat mund te aplikojne ne numrat e telefonit: 044 556 553 dhe 045 641 338

Shikime 3,913
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 16/12/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management