Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozites:  KOMERCIALIST

Lokacioni:  Prishtinë

Data e hapjes: 16.11.2022

Data e mbylljes: 31.12.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Promovon produktet e kompanisë dhe realizon shitjen e tyre;
 • Në kuadër të territorit të paracaktuar, performon vizita të rregullta tek klientët, realizon mbledhjen e porosive të reja dhe i vendos ato tek kompania;
 • Hulumton dhe analizon tregun për klientë të rinj në mënyrë që të rrisë prezencën e produkteve të kompanisë, në nivel vendi;
 • Koordinon aktivitetet me kompaninë dhe siguron që artikujt të dorëzohen tek klienti sipas afatit të dakorduar me klientin;
 • Monitoron pagesat e klientëve dhe sigurohet që të njëjtat janë realizuar sipas marrëveshjes;
 • Monitoron konkurrencën, vlerëson impaktin, dhe raporton të gjeturat tek Menaxhmenti i kompanisë;
 • Mirëmban raportet me klientët dhe promovon qasje pozitive;
 • Përpilon dhe harton raporte të ndryshme ditore/javore lidhur me aktivitetet e shitjes dhe rritjes së prezencës së produkteve të kompanisë tek klientët ekzistues/të rinj.
 • Zbaton rregullat për mbrojtjen e sekretit afarist në punë;
 • Kryen punë dhe detyra të tjera në bazë të akteve të brendshme, sipas kërkesës së personit të autorizuar, apo që për nga detyra bien në kompetencë të tij.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diploma e shkollës mesme; (pregaditja Universitare është përparësi)  

Pervoja e Punës: Minimum 2 vite përvojë pune në fushën e shitjes

NJOHURITË TJERA:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM : Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë përmes butonit Apliko apo duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@dls-ks.com

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën dhe Vendin për të cilin aplikoni (Komercialist-Prishtinë) . Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

Shikime 3,356
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/12/22 (30 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management