Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Devolli Logistic System SH.P.K me aktivitet kryesor afarist të shitjes dhe distribuimit të produkteve ushqimore, përkatësisht produkteve të kafes dhe miellit, shpallë :

KONKURS PUNE

Titulli i Pozites:    AGJENT I SHITJES (Ambulantiv)

Lokacioni: Prishtinë

Data e hapjes:  16.11.2022

Data e mbylljes: 31.12.2022

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të kompanisë; zbaton planin e parashikuar të shitjes,
 • Arritja e objektivave mujore të përcaktuara,
 • Vizita të rregullta tek klientët sipas planit të vizitës,
 • Prezëntimi i risive dhe produkteve të kompanisë,
 • Përgjegjës për plotësimin e qëllimeve dhe zhvillimin e marrëdhenieve me klient në territorin e caktuar,
 • Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes,
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë,
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes dhe mbikqyrësit,
 • Respekton dhe zbaton politikat dhe procedurat e kompanisë.
 • Përcjell dhe raporton për konkurrencën dhe trendet e tregut.

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

Edukimi: Diploma e shkollës mesme; (pregaditja Universitare është përparësi)  

Pervoja e Punës: Minimum 2 vite përvojë pune në fushën e shitjes

NJOHURITË TJERA:

 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunkimit në të folur dhe të shkruar,
 • Aftësi të shkëlqyeshme të shitjes, negocimit dhe bashkëpunimit,
 • Të posedoj patentë shoferin, kategoria B,
 • Të jetë në gjendje të punoj në mënyrë të pavarur apo në grup,
 • Të jetë fleksibil dhe të përgjigjet pozitivisht ndryshimeve.

PROCEDURA PËR APLIKIM : Inkurajohen të gjithë Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojn kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke aplikuar përmes butonit Apliko apo dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@dls-ks.com

Në fushën e subjektit,ju lutem specifikoni Pozitën dhe Vendin për të cilin aplikoni (Agjent i shitjes-Prishtinë) . Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejm të rekrutimit.

 

Shikime 4,907
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/12/22 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management