Agrokor

Vende të lira të punës (5)

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

shpallë Konkurs për vende të reja pune në këto pozita:

1.Financë-Administratë (1)

2.Merchandiser (2)

3.Punëtor në sektorin e prodhimit (2)

Orari i plotë.

Kualifikimi për vendet e punës

Për pozitën numër 1-Financë-Administratë

 • Diploma e shkollës së mesme obligative,
 • Diploma e fakulltetit e preferuar,
 • Përvoja punës së paku 2 vite obligative.

Përshkrimi i punës:

 • Koordinon dhe regjistron të gjitha dokumentet financiare,
 • Regjistron të hyrat, shpenzimet dhe urdhëresat tjera në programin përkatës,
 • Arkivimi dhe sistemimi i dokumenteve financiare,
 • Barazimi i stoqeve me kontabilitetin financiar,
 • Asistim i dokumentacioneve të administratës,
 • Mban regjistër të saktë dhe të plotë,
 • Faturon të gjitha faturat e shitjes së mallit,
 • Mirëmban dhe arkivon faturat e shitjes dhe dokumenteve të administratës,
 • Regjistron faturat në bazë të dokumenteve duke siguruar se janë të kompleturara,etj

Per poziten numër 2-Merchendaiser:

 • Kandidatët duhet të kenë së paku 1 vit përvojë pune në lëminë e ngjajshme,
 • Kandidatët duhet të posedojnë patent shoferi të kategorisë B.
 • Shkollimi i mesem është i domosdoshëm,
 • diploma universitare e preferuar.

Përshkrimi i punës:

 •  Përgjegjës për mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve nëpër rafta dhe extra pozitave në markete të ndryshme,
 •  Përgjegjës për kontrollimin e cmimeve.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu (Ngarkoni dhe plotësoni në MS Word)

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV-në ,dokumentet tjera dhe foton dërgohen në email adresën: Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Data e fundit për aplikim është: 27.05.2019

TAGS: AgroKor ShpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 6106
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC