Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mënyra standarte e reklamimit

Recepsionist / Për ndrrim te ditës dhe  nates –Mashkull

DETYRAT

  • Ofrimi I sherbimeve cilësore për mysafirt
  • Pritja me mirësjelle e mysafireve të cilët  kanë arritur në Hotel .
  • Evidentimi I mysafirëve të cilët vendosen ne Hotel
  • Dhënja e informacioneve te nevojshme per mysafirët
  • Percjellja e kerkesave te mysafireve , stafit pergjegjes .
  • Të jetë komunikativ
  • I motivuar per punë
  • Njohja e gjuhes angeze
  • Njohja e punës me kompjuter MS Office

Mund te aplikoni ne emeil ,duke derguar Cv : info@starhillhotel.com
TEL :   044-646-015   08:00-19:00

Shikime 4,314
Kategoria Administratë
Skadon 16/12/22 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management