Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës Ambulantiv

Extra Fruit
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitës:

Shitës ambulantiv ( Gastronomi ) – ( tereni Gjakovë, Pejë, Klinë, Istog dhe Deçan )

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 10.12.2022 në e-mail adresën: info@jaffachampion.com apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 16.11.2022

Shikime 4,987
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 10/12/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management