Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Punëtor/e në Market (10)

Express Store
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


hr@expressstore-ks.com

Shikime 3,174
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë, Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management