Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë janë duke kërkuar kandidatë të kualifikuar për vendin e lirë të punës:

  • Asistent Financiar (M/F)

Dokumentacioni nevojshëm për të aplikuar për këtë pozitë:

  • Aplikacioni (shkarkohet në uebfaqen tone: https://www.soskosova.org/vende-te-lira-pune/
  • CV-në;
  • Kopje të Diplomave, Certifikatave, Referencave nga punëdhënës paraprak,
  • Vërtetimin që nuk jeni nën hetime dhe Vërtetimin nga Policia (vetëm për kandidatët që ftohen në intervistën finale).

Afati i fundit për aplikim është : 01.12.2022 në ora 24:00, përmes email: HR.Recruitment@soskosova.org

Përshkrimin e detajuar të punës dhe informatat e tjera i gjeni në vegzën në vijim: https://www.soskosova.org/vende-te-lira-pune/

 

Shikime 3,988
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 01/12/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management