Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Shitës Ambulantiv

Tava Group
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

 Shites Ambulantiv 

Përgjegjësitë:

Mban përgjegjësi për shitjen e mallit për të cilin punon në bazë të planit të caktuar nga udhëheqësi;
Bën përgatitje para daljes në teren, vendos qëllimet për secilën vizitë, dhe përcakton prioritet gjatë vizitave;
Bën prezentimin, dhe shitjen e produkteve në terenin përkatës, që i caktohet.
Mban evidenca financiare ditore për vlerat e mallit, dhe mallit të shitur ne terenin perkatës.
Raporton në baza ditore gjatë vizitave në terren;
Detyra dhe përgjegjësi tjera që  i caktohen nga mbikqyrësi.
 
Kualifikimet e kërkuara:
  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme, kualifikimi universitar është përparësi;
  • Të ketë minimalisht 1 vite eksperiencë në të njëjtin profil pune
  • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
  • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.
 
CV-në dhe dëshmit për përvojën tuaj mund t’i dërgoni në këtë adresë: tavagroupshpk@gmail.com
049/743-742

Shikime 2,943
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/12/22 (14 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management