Artigum

Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane

	 	 

Kompania gjermane ARTIGUM Management,  me përfaqësi në Prishtinë,  shpallë:

Konkurs për Mësimdhënës/e të gjuhës Gjermane

Titulli: Mësimdhënës/e për gjuhën Gjermane
Kontrata: Me afat te caktuar – 1 vjeçare me mundësi vazhdimi
Orari: I plotë – 40 orë në javë, si dhe gjysme orari 20 orë në javë
I përgjigjet: Menaxherit Rajonal

Obligimet kryesore:
Organizon dhe mban kurset e gjuhës gjermane sipas standardeve të kërkuara

Kualifikimet:

  • Studimet Bachelor ose Master në Gjuhën Gjermane ose në ndonjë fushë të përafërt, por me dëshmi rreth njohjes së gjuhës gjermane në nivelin B2 ose C1

Përvoja

  • Të ketë përvojë në organizimin dhe mbajtjen e kurseve të gjuhës gjermane

Aftësitë

  • Aftësi të theksuara organizative dhe komunikative
  • Aftësi të theksuara pedagogjike

Dokumentet e kërkuara për aplikim:

  • Biografia në gjuhën gjermane dhe në gjuhën shqipe
  • Kopjet e diplomave të edukimit të përfunduar dhe të nivelit të gjuhës
  • Kopjet e diplomave dhe dokumentet e tjera që tregojnë për kurse ose programe trajnuese/edukative të përfunduara
  • Referenca nga punëdhënësit paraprak

Konkursi është i hapur deri më 26 Maj 2019,  në ora 16:00. Aplikacionet dërgohen VETËM në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com.

Kompania ARTIGUM është kompani stabile dhe ofron mjedis atraktiv për punë.

 

TAGS: AtrigumGjermaniKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3133
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC