Artigum
Infermiere (Gjermani)
Shpërndaje
	 	 

ARTIGUM MANAGEMENT

Agjencion për ndërmjetësim dhe punësim, brenda dhe jashtë vendit,

OFRON:

Mënyrë plotësisht falas, ligjore dhe të sigurt deri tek vendi i punës në Gjermani.

Mundësi pune për Infermiere (motër medicinale) në klinika, shtëpi pleqsh dhe shërbime patronazhi për pacientët anembanë Gjermanisë.

 Ne ofrojmë:

  • Kurse falas të gjuhës gjermane në shumë qytete të Kosovës prej nivelit A1-B2
  • Procedurën falas të marrjes të certifikatës B1/B2 në institucionet Telc, OSD ose Goethe.
  • Organizimin e intervistave me punëdhënës gjatë kohëzgjatjes të kursit të gjuhës gjermane
  • Gjetjen e akomodimit në Gjermani
  • Organizim të kurseve të nivelit B2 dhe pregatitje për Kennstnisprüfung në Kosovë, si dhe dhënia e këtij provimi në Gjermani
  • nostrifikim i diplomës tuaj
  • Procedurë falas (ANERKENNUNG) deri në marrjen e licencës për punë
  • (URKUNDE)

Të interesuarat/it të dërgojnë CV në adresën elektronike tomorr.arifi@artigum.com, si dhe t’na kontaktojnë përmes telefonit në numrat: +383 46 167 041 dhe +383 46 167 042.

Nuk marrim asnjë pagesë për shërbimet tona sepse ARTIGUM ËSHTË  AGJENCION LEGAL DHE I LICENCUAR

 

TAGS: Atrigum, GjermaniKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 5287
Kategoria Shëndetësi
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
info@kosovajob.com | 045 11 14 14
FOLLOW US