Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Ndihmëse Faturiste, Komercialiste, Shpërndarës Malli, Punëtor/e në Fabrikë

City.sa
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kerkojmë punëtorë në këto kategori:

1. Ndihmëse Faturiste F(2)
2. Komercialiste F (1)
3. Shpërndares malli M (1)
4.Punëtor/e Fabrike F/M (2)
 
Informatat bazike:
  • Full time (Punë me orar te plot )
  • Per poziten 2 & 3 duhet patent shofer 
Informatat e  tjera mund ti merrni në intervistë.

Të interesuarat duhet te marin pjesë në intervistë këtu :
Intervista mbahet çdo ditë pune prej ores
9:00 deri oren 17:00

Të gjitha te dhënat rreth punës jepen në intervistë

Lokacioni:

Zona Industriale Fushë Kosovë (Miradi e poshtme) 

_____________________________________________________

INFO Për Komaninë Tonë (City.Sa)

Kompani 21 vjeçare me më shumë se 1500 artikuj

Merremi Me prodhime Vendore Me më shumë se 1200 Produkte vendore të ndryshme 

https://www.instagram.com/bravogroup_official/?hl=en

Shikime 5,761
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/12/22 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management