Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS

Asistent/e të Shitjes (Prishtinë, Mitrovicë, Fushë Kosovë, Pejë, Prizren)

A&M Clothes
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ne jemi në kërkim të një asistenti/e të shitjes dhe deposit/e për t’iu bashkuar ekipit tonë miqësorë në Prishtinë, Cagllavic, Mitrovic, Fushë Kosovë,Peje dhe Prizren.

Kjo është një mundësi fantastike për individ të motivuar dhe që punojnë shumë.
A&M Clothes është një kompani e tekstilit, me një rrjet të gjërë të dyqaneve në treg për më shumë se 15 vite.
Ne ofrojmë mundësi shumë të mirë të avancimit dhe arritjes në karrierë, duke mundesuar punë të rregullt afatgjatë me kontratë dhe pagë konkurruese në treg. 

Te interesuarit të aplikojnë permes linkut:  bit.ly/3CMCRaB 
Afati për aplikim: 14 Dhjetor

Shikime 8,186
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/12/22 (4 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management