1
PREMIUM

Kamarier/e (2)

Ruaj
Gorenje Departament Store
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Plotësim stafi në Hotel GORENJE

Pozitat:

  • Kamarier/e – 2 Pozita

Kualifikimet:

  • I/e përgjegjshëm, komunikues dhe bashkëpunues;
  • Përvoja e dëshmuar në gastronomi ose hotileri.

Aplikoni duke dërguar CV-në në emailin punesim@gntc-ks.com
Konkursi qëndron i hapur nga data 14.11.2022 deri më 14.12.2022
Për më shumë informacione kontaktoni në këta numra të telefonit 049 777 752 (nga ora 08:00 deri në orën 16:00, gjatë ditëve të javës).

* Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 5,391
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 14/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management