Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BD Group L.L.C. me adrese ne Rr.Garibaldi Nr.53, Prishtinë, shpall konkurs për pozitën si në vijim:

Pozita e punës: Asistent kontabilist

Kriteret:

  • Përvojë pune solide në fushën e kontabilitetit dhe financave;
  • Të ketë shkollim në fushën përkatëse;
  • Aftësi të mira të komunikimit
  • Të ketë interesim të lartë në fushë përkatëse
  • Është e preferuar të ketë titull në fushën e Kontabilitetit (SCAAK apo organizata tjera);
  • Njohuri të pakove (MS Office, Excel, Word, etc.) dhe programeve te kontabilitetit.
  • Fleksibile dhe të jetë e aftë të punoj nën presion
  • Aftësi për të punuar individualisht dhe në skuadër.
  • Njohja e programeve te kontabiliteit do te jetë perparesi.
  • Njohja e gjuhës angleze.

Paga per poziten do te jete atraktive.

Të interesuarat mund të dërgojnë CV dhe letrat motivuese në email adresen tonë: pkusari@bdfashionltd.com apo si dhe afati per apikim eshte deri me 30 Nentor 2022.

Inkurajohen të gjithë të interesuarit që të aplikojnë në këtë pozitë, duke i’a bashkangjitur kështu ekipes sonë.

 

Shikime 4,453
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 30/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management