Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Kamarier/e (2), Kuzhinier/e (2), Skarist/e, Enë Larëse (2), Ndihmës kamarier (2)

Fast Food 004
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fast Food & Pizzeria 004 shpall konkurs për 8 vende të lira pune, me orar të plotë dhe gjysëm orari.

  • Kamarier/e (2)
  • Kuzhinier/e (2)
  • Skarist/e
  • Enë Larëse (2) me orar të plotë pune
  • Ndihmës kamarier (2)  me gjysëm orari (4 orë) 

Cka ofrohet:

  • Paga mbi mesataren e tregut,
  • Dita e diel pushim,
  • Pushim veror dhe dimëror nga 6 ditë pune.

Të gjithë të interesuarit të lajmërohen cdo ditë pune nga ora 10 : 00 - 16 : 00  në numrin e telefonit:

Shikime 3,908
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 10/12/22 (9 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management