Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Chelsea Point po rekruton, dhe ne kemi nevojë për: 
nje Administratore
 
Detyrat dhe përgjegjësitë
  • Përgjegjëse për kryerjen e punëve adminstrative të cilat kërkohen nga menaxhmenti.
  • Kujdeset per organizimin, regjistrimin dhe mirëmbajtjen e dosjeve, dokumentacioneve të ndryshme të kompanisë.
  • Mban evidencë për  të gjitha pagesat e kryera si dhe ndihmon në ekzekutimin e tyre
  • Ndihmon  rreth komunikimeve në formë elektronike dhe i adreson ato tek personat përgjegjës
 
Kriteret
  • Njohja e gjuhës angleze është  obligative
    Përvoja e punës së pasku një vit pune në administratë
  • Aftësi shumë të mira organimzimi në punë
 
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV në email adresën tonë  info@chelseapoint.net 
Aplikimet pa CV nuk do të merren parasysh.

Shikime 6,272
Kategoria Administratë
Skadon 10/12/22 (Skadon: SOT)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management