Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Vende të lira pune - Departamenti Financiar

Credins
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZICION I LIRË PUNE

Banka Credins Kosovë kërkon të punësojë: Specialist/e Kontrolli Financiar

Drejtoria Qendrore, Prishtinë       

Kriteret e nevojshme:

 • Diplomuar në shkencat ekonomike, financë bankë, kontabilitet, matematikë financiare apo të ngjashme
 • Eksperiencë e mëparshme mbi 2 vjet në fushën e financës,përvoja në sektorin bankar përbën avantazh
 • Trajnime në fushën e kontabilitetit
 • Certifikime për njohjen e standarteve dhe procedurave kontabel përbën avantazh
 • Aftësi shumë të mira organizuese, drejtuese dhe komunikuese
 • Aftësi shumë të mira analitike dhe numerike
 • Aftësi shumë të mira përshtatjeje, për të punuar në grup
 • Aftësi shumë të mira për organizim dhe përcaktim të prioriteteve
 • Njohuri të avancuara të paketës MS Office
 • Njohuri e gjuhez angleze përbën avantazh
 • Gatshmëri për të punuar jashtë orarit kur është e nevojshme

Qëllimi i pozicionit:

Misioni Departamentit Financiar në Bankën Credins Kosovë është të sigurojë hartimin dhe raportimin e drejtë dhe në kohë të situatës financiare të Bankës, duke u siguruar për zbatimin e të gjitha standarteve kombëtare dhe ndërkombëtare të kontabilitetit e raportimit në fuqi. Ky Departament siguron hartimin dhe ndjekjen e planit të buxhetit vjetor të Bankës.

Çfarë ofrojmë ne:

Një paketë financiare shumë të mirë dhe konkurruese. Atmosfere dinamike dhe grup punë në rritje. Zhvillim personal dhe profesional të vazhdueshëm.

Të interesuarit të dërgojnë CV bashkë me një letër interesi në adresën: burimenjerezore@bankacredins-ks.com

Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë pranë  Departamentit te Burimeve Njerezore të Banka Credins Kosovë.

Aplikimet duhet të dorëzohen brenda datës 24.11.2022


 POZICION I LIRË PUNE

Banka Credins Kosovë kërkon të punësojë: Specialist/e në Departamentin e Financës

Drejtoria Qendrore, Prishtinë       

Kriteret e nevojshme:

 • Diplomuar në shkencat ekonomike, financë bankë, kontabilitet
 • Eksperiencë e mëparshme mbi 2 vjet në fushën e financës, përvoja në sektorin bankar përbën avantazh
 • Aftësi shumë të mira organizuese, drejtuese komunikuese dhe kuantitative
 • Aftësi shumë të mira analitike
 • Aftësi shumë të mira përshtatjeje, për të punuar në grup
 • Aftësi shumë të mira për të përmbushur afatet
 • Gatshmëri për të punuar jashtë orarit

Qëllimi i pozicionit:

Misioni Departamentit Financiar në Bankën Credins Kosovë është të sigurojë hartimin dhe raportimin e drejtë dhe në kohë të situatës financiare të Bankës, duke u siguruar për zbatimin e të gjitha standarteve kombëtare dhe ndërkombëtare të kontabilitetit e raportimit në fuqi. Ky Departament siguron hartimin dhe ndjekjen e planit të buxhetit vjetor të Bankës.

Çfarë ofrojmë ne:

Një paketë financiare shumë të mirë dhe konkurruese. Atmosfere dinamike dhe grup punë në rritje. Zhvillim personal dhe profesional të vazhdueshëm.

Të interesuarit të dërgojnë CV bashkë me një letër interesi në adresën: burimenjerezore@bankacredins-ks.com

Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kriteret do të përzgjidhen dhe do të njoftohen për intervistë pranë  Departamentit te Burimeve Njerezore të Banka Credins Kosovë.

Aplikimet duhet të dorëzohen brenda datës 24.11.2022

Shikime 3,748
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 24/11/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management