Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC

Rrobaqepëse, Dizajnere e korsetave

Atelie Vesa
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Atelie “VESA” është në kërkim të një punëtoreje dhe të një praktikanteje, e cila është e aftë dhe ka përvojë në rrobaqepësi. 

  • Pozitat: Rrobaqepëse dhe dizajnere e korsetave. 
  • Vendi: Prishtinë

Për t’u bashkuar me ne, ju duhet të keni: 

  • Aftësi të qepjes në makinë industriale;
  • Përvojë të qepjes në fustanet e nusërisë (vellot);
  • Aftësi dhe përvojë në dizajnimin e korsetave dhe në zbukurimin e tyre.

Për këto pozita, nga ju kërkohet:

  • Të jeni e vëmendshme;
  • E afërt dhe bashkëpunuese;
  • E aftë për të punuar në afate të shkurtra kohore. 

Ato që janë të interesuara në këtë pozitë mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit: 

049-592-641.

KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management