Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kopshti Kid's Home hap konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

1. Edukatore Grupmosha 06 muaj deri 3 vjet.
2. Edukatore Grupmosha 3-6 vjet.

Kushtet dhe kualifikimet për pozitën e mëposhtme janë: 
 • Edukatore, Grupmosha 06 muaj deri në 3 vjet:
 • Të ketë të përfunduar: 
 • Fakultetin e Edukimit, drejtimi fëmijëri e hershme ose
 • Shkollën e mesme të Mjeksisë.
 • Të ketë së paku dy vite përvojë pune në edukimin e fëmijëve.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, dhe të jenë të motivuara për të punuar  me fëmijë.
 • Edukatore, Grupmosha 3-6 vjet. 
Të ketë të përfunduar: 
 • Fakultetin e Edukimit ( Programi parashkollor)
 • Fakultetin e Shkencave Sociale ( Programi përkujdesje dhe mirëqenje e fëmijëve) 
 • Të ketë së paku dy vite përvojë pune në edukimin e fëmijëve.
 • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të jenë të motivuara për të punuar me fëmijët. 
 • Të ketë njohuri të Gjuhës Angleze.

Të gjithë të interesuarat inkurajohen të dërgojnë CV-në e tyre dhe letrën motivuese në e-mail: kidshomeprishtina@gmail.com
 

Shikime 6,626
Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 08/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management