Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM

Teknik të ashensorëve (4), Teknik të ngrohjes qëndrore (2), Ndihmës teknik (4), Shitës/e në dyqan (2)

Ejona
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs pune për:

1) Teknik të ashensorëve / liftave - Prishtinë, Pejë, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
2) Teknik të ngrohjes qëndrore - Pejë & Prishtinë (2 pozita)
3) Teknik i elektroinstalimeve - Pejë & Prishtinë (2 pozita)

4) Ndihmës teknik - Pejë, Prishtine, Prizren & Vushtrri (4 pozita)
5) Shitës/e në dyqan - Pejë (2 pozita)
 
Kualifikimet:
1) Përvojë pune në laminë e ashensorëve
2) Përvojë pune në Ngrohje dhe Klimatizim
3) Përvojë pune në instalime elektrike
4) Njohuri e përgjithshme të instalimeve
5) Njohuri në EXCEL ose PRO-DATA
- Aplikantët e paisur me patent shofer kanë përparësi.
 
Përgjegjësitë:
1) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i ashensorëve 
2) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes
3) Instalimi, mirëmbajtja dhe servisimi i elektroinstalimeve
4) Ndihmës i ekipeve të ashensorëve dhe të ngrohjes & ftohjes
5) Shitja e produkteve tona në dyqanin tonë në Zahaq, Pejë
 
Të interesuarit të kontaktojnë përmes email-it ose numrit kontaktues. 
 
Kontakti:
ejona@ejona.com
049137987

Shikime 4,573
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 08/12/22 (7 ditë)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management