ECOMEX Team - Shpk

Agjente e shitjes (1)

	 	 

“Ecomex Team” Shpk   

Hausbrandt është një kompani italiane për kafe e themeluar në vitin 1892 që ka përfaqesinë e vet me aktivitet në Kosovë dhe rajon dhe në tërë botën – ka përfaqesi në 87 vende të botës.

Pozita e hapur:

 • Agjente e shitjes – për Prishtinë dhe qytetet tjera të Kosovës.

Detyrat për pozitën agjente e shitjes –sektori i kaffe Capsulave

 • Menaxhimi me sektorin e shitjes së kapsulave
 • Mbikqyrja e klientëve – blerësve të kapsulave të kafesë
 • Këshillimi i klientëve
 • Kontaktimi dhe ofertimi i klientëve të rinjë
 • Prezantimi i produkteve dhe ofertave
 • Lidhja e kontratave me shfrytëzuesit e aparatave

Kualifikimi

 • Të ketë të kryer së paku shkollën e mesme
 • Të jeni komunikues dhe puna me blerësit të jetë prioritet
 • Të ketë përvojë në fushën shitjes dhe menaxhimit
 • Aftësi për përdorimin e kompjuterit
 • Obligative posedimi me patentë shofer

Përgjegjësitë

 • Plasimi i produktit në treg dhe zgjerimi i tregut existues
 • Shitja e kafe kapsulave në sasi të planifikuara
 • Inkasimi i shitjeve
 • Nënshkrimi i kontratave për secilin shfrytëzues të kafe aparatave

SI TË APLIKONI?

Na dërgoni CV-n përmes e-mail: ecomex.team@gmail.com

Tel: 049 100 222

Mundësisht bashkangjitni një foto me CV. Dërgoni një numër kontaktues dhe ne do të ju kontaktojmë.

TAGS: Ecomex Team Shpk, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3158
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC