Karisma Hotels & Resort

Vende të lira të punës (Ulqin)

	 	 

Karisma Hotels & Resort është njëra ndër kompanitë udhëheqëse në sektorin e hotelerisë e cila është e sukseshme dhe sjell standarde inovative në sferën e biznes hotelierisë.

Karisma Hotels & Resort në portfolion e vet ka 30 hotele në Meksiko, Republikën Dominikane, Jamajkë, Kolumbi, Serbi dhe Mal të Zi.

Për sezonin 2019 në hotelet tanë  Holiday Villages Montenegro dhe Long Beach Hotel Montenegro në Ulqin, kërkojmë punëtorë ne vendit të punës:

  1. Kuzhinier/e
  1. Kamarier/e

 *Te zoteroje shume mire gjuhen Angleze

 *Shqyrton dhe vlerëson knaqësinë e klientëve duke ju përshtatur kërkesave të klientit.

  1. Banakier/e

*Te zoteroje shume mire gjuhen Angleze

 *Shqyrton dhe vlerëson kualitetin e sherbimit,si Psh,kualitetin e Kafes ,Koktejve etj.

  1. Pastruese
  1. Pastruese dhomash

Puntorët e kanë te siguruar fjetjen dhe ushqimin

Kanë mundësi të punojnë në një atmosferë profesionale dhe dinaike si dhe mundësi për avancim professional

Kandidatet e interesuar mund të aplikojnë përmes postes elektronike duke derguar CV (PDF / Word format) në adresat e mëposhtme:

hrmanager@hvmontenegro.com

humancapital@hvmontenegro.com 

CV-ja duhet të jetë në gjuhën angleze.

TAGS: Karisma Ulqin, UlqinKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 5033
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC