Kontakti
Copyright © 2022
KosovaJob LLC
PREMIUM PLUS
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Lodra juaj"

Depoist në Kosovë

A do të dëshironit të punonit në botën e lezetshme të lodrave?

Nese po, ju presim në këtë familje të madhe.

Hapim konkurs per:

“Depoist”

Lokacioni eshte ne depon qendrore ne Lipjan.

Kompetencat:

 • Te kete te pakten 2 vite eksperience
 • Shkathtesi për punë ekipore,
 • Te jete në gjendje të përshtatet me kushtet intensive dhe fizike të punës,
 • Njohja e gjuhës turke është avantazh por jo obligative.

Përshkrimi i punës;

 • Marrja e produkteve që vijnë në magazinën depon tone,
 • Kontrollimi i produkteve në hyrje me faturë dhe futja e tyre në sistem,
 • Te rregulloje fleten e transportit të artikujve që do të dërgohen,
 • Sigurimi i pastërtisë dhe rregullit të depos,
 • Kontrollimi i përputhshmërisë së paraqitjes së depos me standardet e kompanise,
 • Numërimi I artikujve të depos, gjurmimi dhe kontrolli i hyrjeve të stokut,
 • Pajisjet dhe mjetet e përdorura në depo te jenë në përputhje me rregullat e përcaktuara te kompanise.
 • Inspektimet vijuese.

 Te interesuarit per aplikim te dergojne CV ne Kariyer@toyzzshop.com ose aplikoni online ne butonin me poshte:

 

Shikime 5,924
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 04/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management