1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Ndihmëse e Kuzhinës - Prishtinë dhe Fushekosovë
Pergjegjesitë :
  • Zierje e pastave nga menyra qe ju trajnojme
  • Mirembajtje e vendit dhe eneve te punes
  • Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes.
Orari nje jave paradite , nje jave pasdite , nje dite te javes pushim , me kontrate pune.

Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : +38349531558
Shankiste - Prishtinë dhe Fushekosovë
Pergjegjësite :
  • Pergatitje dhe sherbim i pastave nga menyra qe ju trajnojme.
  • Miresjellje dhe komunikim adekuat me klientet.
  • Mirembajtje e vendit dhe eneve te punes
  • Shkathtesi dhe korrektesi gjate orarit te punes
Orari nje jave paradite , nje jave pasdite , nje dite te javes pushim , me kontrate pune
 
Per detaje te tjera dhe aplikim ne numrin : 
+38349531558.
 

Shikime 6,027
Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 04/12/22 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management